ZZP

Wij zijn specifiek gespecialiseerd om ZZP dan wel startende bedrijven te ondersteunen. Hiervoor hebben wij ook een apart bedrijf opgericht “Yellow Peak”. Met dit bedrijf en al de aanwezige specialisten die hierin deelnemen kunnen wij u op elk gewenst gebied van informatie en hulp voorzien. Dit begint al bij het leveren en mee invullen van een ondernemers en financieel plan. Kijkt u maar eens op deze website (www.yellowpeak.nl) en neem vrijblijvend contact met ons op. Ondersteuning van Yellow Peak geeft u zekerheid op een goede bedrijfsstart en vergroten uw kans op succes in de jaren daarna.

Yellow Peak

 

Verzekeringsadvies

Heeft u echter alle zaken op orde maar heeft u alleen behoefte aan verzekeringadvies dan is dat heel goed mogelijk. Belt u ons voor een afspraak.

CNCH Commerciele Netwerk Club Heerenveen

CNCHVerzekering Visie / Oane van der Werf is medeoprichter en bestuurslid van de CNCH. De CNCH is een zakelijke netwerk club met als doelstelling elkaar opdrachten te vertrekken. Ook leer je via de CHNCH jaarlijks minimaal 75 nieuwe bedrijven kennen. Wekelijks komen wij bijeen, gastbedrijven mogen gratis aanschuiven en kennismaken met de CNCH onder het genot van een uitgebreid ontbijt in Hotel Heijdehof.  Bel ons voor een afspraak en maak op zo'n ochtend kennis met minimaal 25 bedrijven.