Zeven zekerheden

zeven zekerheden

persoonlijk onafhankelijk betrokken betrouwbaar
vergunningen dvd dienstenwijzer

Persoonlijk

U krijgt ons altijd te spreken en u weet vooraf wie u aan de lijn krijgt, wij weten wie u bent want wij hebben persoonlijk kennis met u gemaakt en zijn zelfs bij u thuis geweest.

Onafhankelijk

Wij hebben geen enkele verplichting ten opzichte van maatschappijen waar wij voor bemiddelen. Wij bepalen zelf in overleg met u waar we verzekeringen onderbrengen. Wij behartigen uw belangen en niet die van de verzekeraar. Wij benadrukken dit nog eens met een aanvraag voor het  lidmaatschap van Adfiz , vereniging van onafhankelijke tussenpersonen. De aanvraag is momenteel in behandeling.

Betrokken

Wij zijn op de hoogte van uw persoonlijke situatie en komen op voor uw belangen. Bij product en prijs bij schade en andere financiële problemen mag u ons altijd benaderen en ons vragen naar een oplossing voor uw probleem.

Betrouwbaar

Wat wij met elkaar bespreken blijft tussen ons. Vanuit dat vertrouwen alleen kunnen wij werken aan een   goede oplossing.

Vergunningen

Wij hebben alle vergunningen die nodig zijn voor de uitoefening van ons vak. De AFM heeft ons daarop getoetst. Wij hebben de eed afgelegd in Den Haag en gezworen uw belangen ten beste te behartigen. Wij zijn lid van de Kifid het overkoepelende (overall) klachten instituut voor financiële dienstverleners.  Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening neemt u dan kennis van onze klachtenprocedure. Het liefst hebben wij natuurlijk dat u persoonlijk contact met ons opneemt en dat wij samen uw zaak oplossen.

DVD

Wij hanteren overeenkomstig de wet Dienstverleningsdocumenten. Bij complexe producten voor leven en toekomst maar ook voor hypotheken bespreken wij vooraf met u de condities die hierin genoemd staan. Onder meer is in de DVD opgenomen onze onafhankelijkheid en wat onze dienstverlening gemiddeld kost.

Dienstenwijzer

Wij hebben voor u een dienstenwijzer waarin staat wie wij zijn, hoe wij op de markt optreden en wat wij van u verwachten bij onze contacten over financiële zaken zoals verzekeringen en hypotheken.