Zelf afsluiten

Hier hebben wij programma’s samengesteld waarmee u zelf een verzekering kunt afsluiten. Het zelf afsluiten gaat dan zonder ons advies. Uiteraard mag u ons altijd bellen voor overleg.  Sluit u een verzekering af via een programma op deze pagina dan komt u bij ons in het klantenbestand en behartigen wij uw belangen voor deze verzekering.

 

Logo cz

Ziektekosten voor ZZP en via uw werkgever

Via deze CZ-button sluit u als zzp-er of als particulier via uw werkgever een ziektekostenverzekering af. Met een de door ons afgegeven collectiviteitcode ontvangt u een hoge korting op uw ziektekostenverzekering. Daarmee komt de goedkoopste oplossing op € 83,78 per maand.

BEL ONS VOOR DE CODE  0513 – 762 742

 

 

 

bannervierkant Landg

Overlijdenrisicoverzekering afsluiten bij hypotheken of voor een nabestaandeuitkering 

Via deze button berekent en sluit u zelf een overlijdensrisicoverzekering af voor bij uw hypotheek of nodig voor een nabestaandeuitkering. Een unieke methode. U kunt zelf meerder opties proberen. het product is van Legal en General, een zeer gerenomeerde verzekeraar op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. De getoonde premies zijn vast en worden niet tussentijds door een en bloc bepaling aangepast.         

Execution only

Bij het online afsluiten van een verzekering via programma’s op deze pagina, zonder ons voorafgaand advies, is er sprake van execution only. Zonder ons advies kunt u een financieel product afsluiten omdat u bijvoorbeeld zelf vooraf al veel kennis van dit product heeft opgedaan en in staat bent om het juiste product te kiezen. U bent dan wel zelf verantwoordelijk voor de door u gemaakte productkeuze. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade en nadeel die u mocht ondervinden door de door u zelfstandig  gemaakte keuze bij het afsluiten van een financieel product zonder advies. Twijfelt u echter over de dekking of bijvoorbeeld voorwaarden neemt u dan gerust contact met ons op.