Samenwerken met de beste makelaar in Friesland

Nieuw is onze samenwerking met de beste makelaar in Zuid-West Friesland,  Op de Hoek Makelaardij uit Wijckel. Tjalling op de Hoek zwaait hier de scepter en boekt jaar in jaar uit de beste verkoopresultaten in de Zuid-West hoek van Friesland.

Visie van dienstverlening

Wij werken graag met Tjalling op de Hoek, Tjalling is recht door zee en kent de regio op zijn duim. Hij "verkoopt niet het product makelaar" maar legt de nadruk op ondersteuning van de client bij het aankopen of verkopen van een woning. Dit is ook de werkwijze van Verzekering Visie op het terrein van hypotheken en verzekeringen.

Wat betekent dit voor u als klant

Als u uw huis wilt verkopen of u wilt een woning aankopen dan bevelen wij u de diensten van Op de Hoek Makelaardij van harte aan. In een vrijblijvend gesprek legt hij uit wat hij voor u kan betekenen. Het is een andere aanpak die ook voor u succesvol kan uitpakken. Daarnaast kan door helder advies en realistische aanpak het u tevens geld besparen of kan het u behoeden voor een verkeerde aankoop.

Vele klanten hebben al ervaring met Tjalling op de Hoek

Een aantal klanten hebben al de voordelen van de samenwerking ervaren. 

Wilt u ook geholpen worden met het verkopen van uw woning of wilt u ondersteuning bij de aankoop van uw nieuwe woning of taxatie van uw woning neem dan contact met ons op of bel gelijk Tjalling op de Hoek 0514-605555, www.opdehoekmakelaardij.nl