Samenwerken met de beste makelaar in Friesland

Nieuw is onze samenwerking met de beste makelaar in Friesland, Zij is de Makelaar uit Joure. Zij is de Makelaar uit Joure onder leiding van Jolanda Vogelanzang is in 2013 uitgeroepen tot de beste makelaar in Friesland, tevens heeft zij de meeste klantbeoordelingen ontvangen.

Visie van dienstverlening

Wij werken graag met Zij is de Makelaar samen omdat zij het vak makelaar ziet als dienstverlening. Zij is de Makelaar "verkoopt niet het product makelaar" maar legt ze de nadruk op ondersteuning van de client bij het aankopen of verkopen van een woning. Dit is ook de werkwijze van Verzekering Visie op het terrein van hypotheken en verzekeringen.

Wat betekent dit voor u als klant

Als u uw huis wilt verkopen of u wilt een woning aankopen dan bevelen wij u de diensten van Zij is de Makelaar van harte aan. In een vrijblijvend gesprek legt zij uit wat zij voor u kan betenen. Het is een andere aanpak die ook voor u succesvol kan uitpakken. Daarnaast kan door helder advies en realistische aanpak het u tevens geld besparen of kan het u behoeden van een verkeerde aankoop.

Vele klanten hebben al ervaring met Zij is de Makelaar

Een aantal klanten hebben al de voordelen van de samenwerking ervaren. Kijk maar eens naar de beoordelingen op de site van Zij is de Makelaar.

Wilt u ook geholpen worden met het verkopen van uw woning of wilt u ondersteuning bij de aankoop van uw nieuwe woning neem dan contact met ons op of bel gelijk Jolanda Vogelzang van Zij is de Makelaar 0513 - 419533