Hypotheek

Een hypotheek vertalen wij naar een concreet product dat u nodig heeft om een woning aan te kunnen kopen. En omdat het kopen van een woning vaak gepaard gaat met allerlei emoties heeft u juist iemand nodig die met beide benen op de grond blijft staan.

Erkend hypotheekadviseur

Met het vakdiploma erkend hypotheekadviseur, jaarlijkse scholing en het geven van veel hypotheekadvies zijn wij in staat om goed te adviseren welke hypotheek bij u past.

Team van specialisten

Soms is er meer nodig dan alleen een hypotheek, denkt u maar eens aan samenlevingscontract, erfenis, belastingen, koopcontract, bankgarantie, allerlei juridische aspecten enzovoort. Wij werken samen met een team van gespecialiseerde mensen zoals, notaris, jurist, belastingexpert en financiële planner.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken maar wij zijn onafhankelijk adviseur, dus niet zoals bij banken en slechts 1 geldverstrekker, of zoals bij hypotheekwinkels een gestuurde keuze. Wij kunnen met en voor u kiezen uit vele hypotheekaanbieders en zoeken daarbij de geldverstrekker die bij uw situatie past